“Zomersluiting” sportpark D’n Hoek start op 3 juni 2024

Vanaf 3 juni 2024 is het sportpark “gesloten”. Tussen aanhalingstekens want helemaal sluiten kun je een openbare gelegenheid niet. In dit bericht lees je wat er vanuit Reusel Sport/CoTrans gezien de komende periode nog wel of niet kan/mag.

  • Vanaf 3 juni zijn/gaan ook de overige grasvelden in onderhoud. Daarmee stoppen dan ook de trainingen van alle teams.
  • Uitzondering hierop zijn er voor het 1e en 2e. Zij trainen in elk geval nog door zolang ze nog in de nacompetitie actief zijn. Lang leve ons kunstgrasveld!
  • Het kunstgrasveld en het panna-veldje kunnen/mogen de hele zomer door gebruikt blijven worden. Met het vriendelijke verzoek om het veld altijd netjes achter te laten en – vanzelfsprekend – alles heel te laten.
  • De kantine is op donderdagen nog open. In elk geval zolang 1 en/of 2 nog trainen. De kantine-commissie heeft er ook een lang seizoen op zitten en gaat daarna in elk geval voor een week of 3 á 4 dicht. Via de leiders-app zal worden geïnventariseerd of er daarna nog/weer behoefte is om eventueel open te gaan.

Er zijn nog enkele activiteiten gepland zoals bijvoorbeeld de jeugdkampen, een ambtenarendag van de gemeente op 14 juni en het vrijwilligersfeest op 28 juni.

We bedanken hierbij al onze leden voor weer een mooi voetbalseizoen. Zonder leden is er immers geen voetbal. En we bedanken ook alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet om ons “voetbalschip” weer een seizoen lang drijvend te hebben gehouden. Voor nu alvast een prettige vakantie en tot ergens in augustus!

Ander nieuws