Reusel Sport/CoTrans

Winterstop en fijne feestdagen!

Even niets. Even laten we de boel de boel. En kunnen we gezellig samenzijn met vrienden en familie tijdens de feestdagen. De winterstop is aangebroken. Het voetbal mag voor even de ijskast in. En daar komen dan allerlei lekkernijen uit om samen gezellig te tafelen. En om serieuze en grappige verhalen uit te wisselen.

Maar helemaal stil zitten doen we niet. Tussen kerst en nieuwjaar worden voor de jeugd weer de nodige zaalvoetbaltoernooien gehouden in de sporthal. En ook de nodige voorbereidingen voor de tweede seizoenshelft worden genomen, zodat iedereen straks weer lekker aan de slag kan. Ook wordt de kantine tijdens de winterstop gepimpt! Een aantal leden en zelfs niet-leden is geheel vrijwillig bezig om die een stukje aantrekkelijker te maken om in te verblijven. Het eindresultaat – als alles op tijd af is – kan bewonderd worden tijdens de nieuwjaarsreceptie die we op 6 januari 2023 houden en waarvoor we bij deze iedereen van harte uitnodigen. We vangen aan om 20:00 uur. En dan kunnen we samen proosten op het nieuwe jaar. Zoals gebruikelijk zullen de jubilarissen gehuldigd worden en vindt ook de trekking van de nieuwjaarsloterij plaats. De jubilarissen voor dit jaar zijn:

70 jaar:
Broer Sanders – Ad van Limpt
40 jaar:
Koen Peijs – Mario Faasen
25 jaar:
Jos van der Heijden – Dennis van der Heijden – Jorran Dickens – Stijn Graat – Gijs Kennis – Johan Broens – Paul Huijbregts – Niels Hendrikx – Peter Kox – Jack van Limpt – Jan Lavrijsen

Maar zover is het nog niet. Eerst komen nog de kerstdagen en oud en nieuw. Voor die feestdagen wensen we iedereen hierbij heel erg veel plezier en lol. Waar nodig zal er ook teruggedacht worden aan minder leuke momenten en mensen die van ons zijn heengegaan. Dat is onoverkomelijk en daar wensen we iedereen sterkte bij. Fijne dagen allemaal en graag tot vrijdag 6 januari!

Het bestuur

Ander nieuws

Pietentraining 2023

Afgelopen vrijdag 1 december had Sinterklaas maar liefst 6 meidenvoetbalpieten naar Sporthuis Reusel gestuurd in verband met de slechte weersvoorspellingen. Samen met de meiden en

Verder lezen »