Wil jij de tenues van onze selectie wassen?

Onze selectie, bestaande uit het 1e en 2e team, is op zoek naar iemand die hun tenues wil wassen. Het gaat om het wekelijks wassen van twee volledige tenues, bestaande uit shirts, broeken en sokken. En daarnaast ook nog de gebruikte inloopshirts en trainingshesjes.

Het wassen vindt plaats gedurende het voetbalseizoen, dat grofweg loopt van medio augustus tot begin/medio juni. Inclusief competitie-, beker- en oefenwedstrijden zal het neerkomen op zo’n 30 tot 40 wasbeurten per team. Dus maal 2. Over het algemeen worden de wedstrijden gespeeld op zondagen. Sporadisch op een andere dag, bijvoorbeeld op paaszaterdag of 2e pinksterdag. Maar een willekeurige andere doordeweekse dag kan ook voorkomen.

Beide teams beschikken over een volledig thuis- en uittenue. Daarvan wordt er per wedstrijd dus 1 gebruikt. De bedoeling is dat de 4 volledige sets (koffers/tassen) altijd bij degene zijn die ze wast. Wekelijks worden dus 2 sets opgehaald en na de wedstrijd weer teruggebracht. Afhankelijk van de thuissituatie kunnen er altijd passende afspraken gemaakt worden over hoe dat kan plaatsvinden. Uiteenlopend van een sleutel van de/een berging tot “zet maar onder de carport”. Uiteraard hoef je dit niet voor niets te doen. Er staat een mooie vergoeding tegenover.

Heb jij / Heeft u zin en tijd om deze taak voor Reusel Sport/CoTrans in te vullen? Of lijkt het je/u wel iets, maar wil je / wilt u er eerst nog wat meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via een belletje of whatsapp-bericht naar Jürgen van Veldhoven op 06-18942527. Je kunt Jürgen ook mailen op jurgenvanveldhoven@reuselsport.nl.

Heb je totaal geen tijd voor of zin in deze taak, maar denk je wel iemand te kennen die dat voor ons zou willen doen wil je hem haar dan wijzen op dit bericht? Alvast bedankt!

Bedankt namens de selectie!!

Ander nieuws