Wij als geelzwarten zijn onze club trouw gebleven, bedankt!

Wij geelzwarten zijn een loyaal volkje. Dat blijkt uit de manier waarop onze vereniging en onze leden reageerden op de beperkingen door corona. Waar vele Nederlandse clubs lijdzaam toe moesten zien hoe hun leden massaal hun lidmaatschap opzegden, bleven jullie Reusel Sport trouw. En daar zijn we trots op! Met deze speciale kerstgroet bedanken we je voor je trouw, geduld, flexibiliteit en vooral loyaliteit.

Loyaal tijdens corona

Door corona raakten sportvelden, tribunes en kantines leeg, bleven de ballen in het ballenhok en werden trainingen en wedstrijden gestaakt. Het verenigingsleven viel stil. Dat waren en zijn onzekere momenten voor veel clubs, ook voor Reusel Sport. Gelukkig bleek het in Reusel mee te vallen en bleven we onze club massaal trouw. Onze jeugd kan nu tijdens de tweede golf wel gewoon door trainen en onderling wedstrijdjes spelen. En onze seniorenleden kunnen na de winterstop eindelijk ook weer een balletje gaan trappen en zo nog een beetje genieten van het door ons zo geliefde spelletje!

Een dik verdiende en welgemeende kerstgroet

Om iedereen binnen onze vereniging te bedanken hebben we een filmpje gemaakt. Dit filmpje is tot stand gekomen door de medewerking van vele voetballer(tje)s binnen onze vereniging en daar zijn we trots op!

Bedankt allemaal voor jullie loyaliteit aan Reusel Sport! Hopelijk zien we elkaar weer snel op het veld en/of daarna in de kantine bij onze mooie vereniging.

Het bestuur

Ander nieuws