Week van de scheidsrechter + Verkiezing Amateur Scheidsrechter van het Jaar

Van 30 september tot en met 8 oktober 2023 viert sportminnend Nederland in veel sporten de Week van de Scheidsrechter. Wij hebben ook “een paar” verenigingsscheidsrechters. Kijk maar eens op het plaatje onder dit bericht. En daar zijn we heel erg blij mee.

We bedanken onze scheidsrechters bij deze heel erg hartelijk voor hun wekelijkse bijdrage aan het succesvol laten verlopen van alle te spelen wedstrijden. Het zijn stuk voor stuk clubmannen die elke week weer klaar staan voor ons; bij zowel de senioren- als de jeugdwedstrijden.

Hierbij mogen we zeker onze jongere clubscheidsrechtertjes in opleiding niet vergeten te noemen die op zaterdagochtend bij onze jongste teams als spelbegeleider fungeren. En waarvan we stiekem hopen dat ze door zullen groeien tot echte scheidsrechters.

Verkiezing Amateur Scheidsrechter van het Jaar
Eén van onze scheidsrechters pikken we er even uit: Daniël Jansen. Die is niet alleen scheidsrechter, maar regelt en coördineert al jaren allerlei zaken rondom het thema arbitrage, zoals het scheidsrechtersvak met een duur woord heet. Daarbij is hij vooral actief in onze jeugdtak. Omdat hij dat met verve doet hebben we Daniël genomineerd als Amateur Scheidrechter van het Jaar.

Stem op Daniël!
Voor deze landelijke(!) verkiezing, georganiseerd voor de KNVB in samenwerking met ARAG, start vanaf 30 september 2023 de stemperiode. Er is een lange weg te gaan, maar we gaan er voor! En dat begint met massaal stemmen op Daniël. Daniël zelf heeft al laten weten zeer vereerd te zijn met zijn nominatie en er zelf alles aan te doen om zover mogelijk te komen in deze “wedstrijd”. Meer informatie over het traject kun je vinden op de website over deze verkiezing. Tot en met 12 november kun je op Daniël stemmen. Op dit moment zit er in de stemlink van Daniël een foutje: zijn naam staat er met 2 ss’en. Dit is die link: www.scheidsrechtervanhetjaar.nl/daniel-janssen. Werkt deze link vanaf morgen niet, dan zal hij aangepast zijn. Probeer het dan met 1 s. Zodra de link actief is zullen we de juiste link hier vermelden. Steun Daniël en stem hem een ronde verder mee!

#scheidsbedankt #vierhetvoetbal #zonderscheidsrechtersgeenwedstrijden

Ander nieuws