We zoeken nog spelers voor het 7-tegen-7-voetbal: iets voor jou?

Is het veld voor jou eigenlijk ook te groot aan het worden? Kun je het tijdens een wedstrijd niet altijd meer even goed volhouden en belopen? Duurt een wedstrijd voor jou eigenlijk te lang? Vul je je zondag eerlijk gezegd liever in met andere activiteiten? Dat is helemaal niet gek. We worden allemaal ouder. En hebben niet allemaal die eindeloze conditie. En er is met familie en vrienden meer dan alleen voetbal. Je doet het spelletje nog zo graag, maar iets in je zorgt voor wat weerstand om toch elke zondag weer te moeten opdraven.

Herken je jezelf (deels) in bovenstaande? Dan hebben we een mooi alternatief voor je: 7×7 voetbal! Reusel Sport/CoTrans gaat met 2 teams deelnemen nemen aan het 7×7 vrijdagavond-voetbal voor 45+ (mannen) in een voor- en najaarsreeks. Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Op één avond speel je drie wedstrijdjes van 20 minuten. In totaal 60 minuten dus. Gezellig samen een potje voetballen is daarbij het belangrijkste. Winnen of verliezen? Ach, wat maakt het uit. Gewoon lekker effe ballen. Het is op tijd klaar, zodat er ook voldoende ruimte is voor de derde helft.

Om de twee teams van voldoende spelers te voorzien kunnen we nog enkele enthousiaste voetballers gebruiken. Misschien ben je een (hele) tijd geleden gestopt met voetballen en is dit typisch iets om de draad toch weer op te pakken. Of misschien heb je nog nooit tegen een bal aangeschoten, maar hier toch wel oren naar. Ook dan kun je meedoen. Heb je interesse, meld je dan aan door een mail te sturen naar secretaris@reuselsport.nl.

Ander nieuws