Reusel Sport/CoTrans

Vrijwilligers van Reusel Sport/CoTrans lopen er weer warmpjes bij

Vrijdagavond 26 september 2020 is de overdracht geweest van de sjaals voor de vrijwilligers van Reusel Sport/CoTrans. Sponsor Will Basemans vond dat we iets misten bij Reusel Sport/CoTrans en kwam met het idee om een sjaal te gaan sponsoren. In enkele gesprekken werd het ontwerp van de sjaal gezamenlijk vastgesteld waarna al snel kon worden overgegaan tot de productie er van. Natuurlijk staat er in grote letters “Reusel Sport” op. Daarnaast aan de ene kant ons logo en aan de andere kant dat van Basemans Podolinea eigentijdse Comfortschoenen.

Op verzoek van Will zelf zijn de sjaals éénmalig gratis aangeboden aan alle vrijwilligers. Die kunnen daarmee op en buiten het sportpark mooi laten zien aan welke club zij hun hart hebben verpand. Bijgevolg kunnen ze er dan de komende winter ook warmpjes bij lopen langs de lijn tijdens de wedstrijden van onze jeugd en senioren. De eerste sjaals zijn intussen al door diverse vrijwilligers in ontvangst genomen. Reusel en omstreken zal de komende tijd weer een stukje meer geel/zwart kleuren!

Wil jij ook zo’n mooie Reusel Sport/CoTrans – Basemans Podolinea sjaal hebben? Ze zijn voor € 10,- te koop en verkrijgbaar via Albert Dirkx. Stuur een mailtje naar sponsoring@reuselsport.nl of neem telefonisch met Albert contact op via 06-47386464.

Will en Carolien: bedankt voor de ferme sjaals!
Namens heel Reusel Sport/CoTrans

Ander nieuws