Voetbalkamp JO8/JO9

We zijn inmiddels met de kinderen van de JO8/9 weer op kamp geweest Vrijdag avond op het sportpark aangekomen hebben de kinderen hun bedjes allemaal klaargemaakt daarna hebben we de kinderen welkom geheten en zijn we vertrokken richting Hoge Mierde naar de Spartelvijver . Daar hebben ze met zun alle een bootcamp en een bosspel gedaan. De bootcamp was mede mogelijk gemaakt door Leo van Avendonk van de AVR .

Na deze spellen gedaan te hebben zijn we weer met zun alle naar het sportpark gegaan waar we nog lekker ijs hebben gegeten . Mogelijk gemaakt door Jos hier dank voor van alle kinderen het was zeer lekker Daarna hebben de kinderen nog lekker gespeeld en gevoetbald tot in de late uurtjes .

Op zaterdag toen iedereen wakker was zijn we begonnen met een ontbijt verdienspel . Hier moesten de kinderen in groepjes hun ontbijt verdienen zodat ze iets lekkers op hun brood konden doen . Daarna zijn we met zun alle een dorpentocht gaan lopen. Na de dorpentocht hebben we geluncht en ons klaargemaakt om in de middag een waslijn spel te doen. Dit was zeer geslacht mede door het weer en het enthousiasme van de kinderen en de begeleiding. Na deze spelen allemaal gedaan te hebben zijn we lekker frietjes gaan eten.

En als afsluiting hebben we nog een voetbaltoernooi gedaan met alle kinderen en afgesloten met chips en ranja Zondag morgen toen iedereen wakker was hebben we een lekker ontbijt genomen en zijn we met zun alle gaan opruimen waarna de kinderen moe en voldaan zijn opgehaald door de ouders Het kamp is super verlopen mede door alle ouders en begeleiders en het enthousiasme van alle kinderen Op de foto’s is dat ook wel te zien

Klik hier voor de foto’s

Ander nieuws