Verkoop loten Nieuwjaarsloterij 2024 van start

Vanaf donderdag 26 oktober worden al onze actieve leden weer voorzien van een boekje met 40 loten voor de nieuwjaarsloterij 2024. Door deze loten te verkopen aan familie, vrienden, kennissen en collega’s kunnen zij daarmee € 20,- terugverdienen van hun contributie.

De loterij is inmiddels een ingeburgerde activiteit binnen de club. Onze leden kunnen een deel van de contributie terugverdienen. En u als koper van die loten maakt in dat geval kans op prachtige prijzen. Onze leden kunnen er ook voor kiezen de loten zelf te houden om zelf kans te maken op de prijzen.

Loten mogen alleen verkocht worden tussen zaterdag 28 oktober en zaterdag 23 december 2023.
Voor die periode hebben we een vergunning. Vorig jaar hebben we helaas meegemaakt dat er zelfs ná de trekking nog lotjes aan de deur zijn verkocht. Dat was niet zo fraai natuurlijk. Helaas zijn we nu toch vergeten om die verkoopperiode op de loten te vermelden. Met dit bericht willen we u daarom alsnog wijzen op deze verkoopperiode. U als koper om zich dit te beseffen. En u als ouder om uw zoon/dochter alleen binnen de toegestane periode met de loten op pad te laten gaan.


De trekking van de loterij vindt plaats op zondag 7 januari 2024
Dat is elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie. Zo ook in 2024, in de kantine.

Hoofdprijs: “Winkelen bij Jumbo Reusel t.w.v. € 500,-“
Hoofdsponsor van deze loterij Jumbo Supermarkt Reusel stelt ook deze keer weer deze prachtige hoofdprijs ter beschikking. Daarnaast zijn alle loten aan de achterkant weer voorzien van een leuke actie: tot en met 31 januari 2024 krijgt u bij besteding van € 25,- of meer aan boodschappen bij inlevering van een lot een “Jumbo Yoghurt Griekse Stijl Naturel” gratis.

Rustende leden en vrijwilligers die niet actief voetballen kunnen ook lotenboekjes aan- en weer verkopen. En actieve leden kunnen ook extra boekjes aanschaffen. Neem hiervoor contact op met Albert Dirkx. Deze extra boekjes kosten € 15,-. Elk boekje extra is een mooie opbrengst voor de vereniging.

We wensen onze leden veel succes met de verkoop. En hopen dat u straks in 2024 die hoofdprijs of één van de andere mooie prijzen wint.


Ander nieuws