Uitslag Nieuwjaarsloterij 2024

Op zondag 7 januari 2024 is tijdens de nieuwjaarsreceptie de trekking verricht van de nieuwjaarsloterij. Dat wil zeggen: de top 15 daarvan. Dit jaar waren er 40 prijzen te verdelen. De trekking van de loten voor de prijzen 40 tot en met 16 vonden al eerder plaats in huize Van Veldhoven, om het op de receptie niet zo lang te laten duren. Met behulp van de computer werden de lotnummers geheel willekeurig door de computer geselecteerd uit dit jaar 20.440 loten. Voor de 1e prijs doen alle loten mee; ook dus de loten waar al een prijs op is gevallen. De uitslag staat onderaan dit artikel.

Heb je prijs? Van harte gefeliciteerd!
Alle prijswinnaars kunnen telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met Albert Dirkx op nummer 06-47386464. Met hem maak je dan een afspraak over hoe en wanneer je je prijs in ontvangst zult nemen.

Sponsoren bedankt!
Bij deze bedankt Reusel Sport/CoTrans hoofdsponsor JUMBO Reusel heel hartelijk voor het schenken van de hoofdprijs. Maar ook alle andere sponsoren bedanken we voor hun niet aflatende steun en schenkingen van alle mooie prijzen. Heb je geen prijs, kijk dan achterop de loten: Bij een besteding van minimaal € 25,- aan boodschappen bij JUMBO Reusel ontvang je tot en met 31 januari 2024 tegen inlevering van een lot een potje heerlijke Jumbo Yoghurt Griekse Stijl Naturel gratis.

De volledige uitslag:

Ander nieuws