Trainingen 8 januari 2024 (en verder)

De trainingen voor vanavond zijn niet afgelast. Wel enkele opmerkingen inzake de trainingen in combinatie met het nieuwe kunstgras veld en het weer.

  • Het nieuwe kunstgrasveld is helaas tot nader order NIET te gebruiken. De eerdere regen heeft gezorgd dat de kurk is gaan drijven. Het plan was om die vandaag weer te herverdelen. Maar doordat het is gaan vriezen lukt dat niet. De kurk is aan het gras vastgevroren. Omdat het voorlopig zal blijven vriezen, kan het veld niet in orde gemaakt worden. Graag dus van het veld af blijven.

  • We hanteren als gevolg hiervan voor de indeling van de trainingsvelden weer de oude indeling zoals we ook tot vóór de winterstop deden. Deze indeling staat nu ook weer op de website.

  • Ook al is het dan gaan vriezen en zijn de velden hard aan het worden, dan nog gelasten we de trainingen vooralsnog niet af. Wel wijzen we iedereen er op dat door het harde veld het gevaar op blessures een stuk(je) groter is. Dat is ook afhankelijk van de oefeningen die je doet. We laten het aan de train(st)ers over te besluiten om alsnog het trainen niet door te laten gaan. Mogelijk is het voor met name de jongere teams een betere keuze.

  • De goaltjes van veld 7 staan inmiddels bij het nieuwe kunstgrasveld. Als je toch gaat trainen dan geldt voor de teams op veld 7 dat je het voorlopig zonder goaltjes moet doen. Goaltjes met pinnen krijg je amper de grond in en het verzoek is om de goaltjes die naar het kunstgrasveld verhuisd zijn, daar te laten staan. Met pionnen kun je ook een goaltje maken.

Onze excuses voor het ongemak. Het is allemaal niet optimaal, maar we hebben dan ook met onwaarschijnlijke scenario’s te maken. Daarom is het even improviseren en roeien met de riemen die we hebben.

De veldbeheerders en kunstgrascommissie

Ander nieuws