Reusel Sport/CoTrans

Teamindelingen jeugd seizoen 2020-2021

De afgelopen maanden is de Technische Commissie Jeugd (TCJ) in overleg met trainers en leiders bezig geweest de teamindelingen voor het komende seizoen rond te krijgen. Wij denken dat iedereen een leuk en leerzaam seizoen 2020-2021 tegemoet kan zien.

Keuzes maken 
Als TCJ, leiders en trainers weten wij als geen ander hoe lastig het is om de indeling zo te maken dat het voor iedereen 100% naar zijn of haar zin is. We streven zeker naar die 100%, maar we weten ook dat de praktijk vaak weerbarstiger is. Het is niet haalbaar om met alle individuele wensen rekening te houden. Wij zijn er wel van overtuigd dat we weloverwogen keuzes hebben gemaakt om iedereen passend in te delen. Wij gaan er dan ook vanuit dat iedereen er een mooi seizoen van gaat maken.

Vrijwilligers
Elk jaar is het weer een enorme klus om de begeleiding van alle (jeugd)elftallen rond te krijgen. We merken dat het steeds moeilijker wordt vrijwilligers te vinden, die tijd willen steken in de vereniging. Deze tendens is helaas al enkele jaren zichtbaar. Ook voor aankomend seizoen is het een enorme uitdaging vrijwilligers te vinden voor alle elftallen. Zoals je in het overzicht met indelingen kan zien zijn er nog een flink aantal ‘vacatures’ voor de begeleiding van onze jeugdelftallen.

Zonder vrijwilligers geen voetbal !
Het zou enorm jammer zijn als onze kinderen niet kunnen gaan sporten, omdat er een gebrek aan vrijwilligers is. Kijk daarom naar het team van je kind en stel jezelf de vraag: “Wat kan ik bijdragen?”. Mocht je als ouder interesse hebben om een activiteit binnen Reusel Sport/CoTrans op te pakken (of ken je iemand die hier interesse in heeft), dan zouden wij dit zeer op prijs stellen. Dit kan naast het geven van een training ook op een ander vlak liggen. Er zijn bijvoorbeeld handjes nodig om het organisatorisch gedeelte van het team van je zoon/dochter op orde te hebben. Denk aan het maken van was/rij schema of het beheren van een whatsapp-groep. Ook als je niet elke week zou kunnen zijn er mogelijkheden: vele handen maken het werk licht.
 
Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar tcjeugd@reuselsport.nl. Samen moeten we er voor zorgen dat Reusel Sport/CoTrans een mooie vereniging is en blijft waar voetbal en plezier hand in hand gaan!

Technische Commissie Jeugd Reusel Sport/CoTrans
Eric Bogaars –  Roland Adams – Corné Dirkx – Stan van Gestel – Jeroen Gerats – Mark Dirkx

Klik hier voor het volledige overzicht van de teamindelingen. Dit overzicht bevat niet de indeling van de meisjes-teams. Deze is al eerder gepubliceerd.

Ander nieuws