Reusel Sport/CoTrans

Teamindeling jeugd 2021-2022

Vanwege de coronamaatregelen konden onze jeugdspelers een groot gedeelte van het seizoen geen wedstrijden spelen. Althans niet tegen teams van andere verenigingen. De competitie lag stil. In de tussentijd hebben onze vrijwilligers een geweldige job geleverd door al die maanden het verenigingsleven toch zo goed als mogelijk draaiende te houden. De jeugd heeft grotendeels door kunnen trainen. Er zijn tal van onderlinge wedstrijden gespeeld. Er zijn fantastische activiteiten georganiseerd, zoals de bootcamps en de spellendagen en uiteindelijk hebben we ook nog de mogelijkheid gehad om deel te nemen aan de KNVB regio-cup waardoor we onszelf weer even echt voetballer konden wanen. Namens de Technische Commissie Jeugd (TCJ) willen we dan ook graag onze enorme waardering uitspreken aan alle vrijwilligers die er de schouders onder hebben gezet afgelopen seizoen om er binnen de beperkte mogelijkheden toch een mooi en sportief jaar van te maken!!


Indelingen
De afgelopen maanden is de TCJ in overleg met trainers en leiders bezig geweest de teamindelingen voor het komende seizoen rond te krijgen. Wij denken dat iedereen een leuk en leerzaam seizoen 2021-2022 tegemoet kan zien.


Keuzes maken
Als TCJ, leiders en trainers weten wij als geen ander hoe lastig het is om de indeling zo te maken dat het voor iedereen 100% naar zijn of haar zin is. We streven zeker naar die 100%, maar we weten ook dat de praktijk vaak weerbarstiger is. Het is niet haalbaar om met alle individuele wensen rekening te houden. Wij zijn er wel van overtuigd dat we weloverwogen keuzes hebben gemaakt om iedereen passend in te delen. Wij gaan er dan ook vanuit dat iedereen er een mooi seizoen van gaat maken.


Zonder vrijwilligers geen voetbal
Elk jaar is het weer een enorme klus om de begeleiding van alle (jeugd)teams rond te krijgen. We merken dat het steeds moeilijker wordt vrijwilligers te vinden, die tijd willen steken in de vereniging. Ook voor aankomend seizoen is het een enorme uitdaging vrijwilligers te vinden voor alle teams. Kijk daarom naar het team van je kind en stel jezelf de vraag: “Wat kan ik bijdragen?”. Mocht je als ouder interesse hebben om een activiteit binnen Reusel Sport/CoTrans op te pakken (of ken je iemand die hier interesse in heeft), dan willen wij graag met je in contact komen. Dit kan naast het geven van een training ook op een ander vlak zijn. Er zijn bijvoorbeeld mensen nodig om het organisatorisch gedeelte van het team van je zoon/dochter te organiseren. Denk aan het maken van was- en rijschema of het beheren van een team-WhatsApp-groep. Ook het helpen organiseren van een kerstzaalvoetbaltoernooi of een spellendag zijn activiteiten waaraan je kunt denken. Vele handen maken het werk licht. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar tcjeugd@reuselsport.nl. Samen moeten we er voor zorgen dat Reusel Sport/CoTrans een mooie vereniging is en blijft waar voetbal en plezier hand in hand gaan!


Technische Commissie Jeugd Reusel Sport/CoTrans
Corné Dirkx – René van Limpt – Jeroen Gerats – Stan van Gestel


Klik hier om de gehele teamindeling te bekijken.

Ander nieuws