Spelbegeleiders gezocht

Als bij heel veel andere voetbalverenigingen genieten ook wij bij Reusel Sport/CoTrans heel erg van de jaarlijkse bijna natuurlijke aanwas van nieuwe talenten in de dop. Telkens is het weer een genot om de jongste voetballertjes hun eerste stappen te zien zetten op de velden. En te zien hoe snel ze zich ontwikkelen en zich met veel plezier het voetbalspelletje eigen maken. Dat voetbalspelletje kan echter niet gespeeld worden zonder begeleiding. En daarbij doelen we nu een keer niet op alle geweldige trainers/leiders van de teams. Maar op de scheidsrechters; bij de jongste teams spelbegeleiders genoemd. Ook die zijn super belangrijk en een onlosmakelijk onderdeel in die ontwikkeling van de voetballertjes / voetbalstertjes. Maar ook voor je eigen ontwikkeling is het heel goed.

Bij Reusel Sport/CoTrans krijgt het opleiden van jeugdscheidsrechters/spelbegeleiders al vele jaren veel aandacht. We zijn daar lang geleden als vereniging een soort van voorloper in geweest. En we staan bij veel verenigingen in de regio nog altijd bekend als de club die dat goed voor elkaar heeft. Menig club heeft een voorbeeld aan ons genomen en heeft het inmiddels op een gelijksoortige manier opgezet. En daar zijn we trots op!

Nu het nieuwe seizoen weer op het punt staat van beginnen vragen we de spelers van de leeftijdscategorieën O12 en O13 of zij op zaterdagmorgen tijd en zin hebben om een keer een wedstrijd te fluiten. Onder begeleiding van enkele ervaren scheidsrechters word je klaargestoomd om voetbalwedstrijden te begeleiden bij een O8- of O9-team. Deze teams staan te springen om door jou beter gemaakt te worden. Zij willen heel graag iets van jou leren, waarmee de slogan “De jeugd leert beter van de jeugd” goed tot zijn recht komt. De volwassen begeleiders helpen jou daarbij. Zij staan de gehele wedstrijd aan je zijde om jou beter te maken.

Heb je interesse of wil je meer informatie dan mag je bellen naar één van onderstaande nummers. Je mag ook je naam doorgeven aan je leiders. Zij kunnen dan jouw naam en telefoonnummer doorgeven. Wij nemen dan contact met je op en nodigen je uit een wedstrijdje te komen fluiten. Bespreek het wel eerst goed met je ouders/verzorgers. Ook zij mogen natuurlijk bellen voor extra informatie.

Het fluiten van een wedstrijd is een geweldige hobby. Je leert er veel van en komt heel veel en vaak met andere mensen in contact. Wie weet schuilt er wel een nieuwe Björn Kuipers, Bas Nijhuis of Serdar Gözübüyük in jou en fluit je later als je groot bent de finale van de Champions League!

Hans Panjoel 06-12156919
Daniël Jansen 06-15166172
Een mailtje sturen kan ook: naar jeugdscheidsrechters@reuselsport.nl

Ander nieuws