Reusel Sport/CoTrans

Sinterklaasactiviteit 2020 Reusel Sport/CoTrans

Sinterklaas had onze mini’s en JO8/9-jeugd half november middels een uitnodiging het volgende al laten weten. ‘Vanwege corona moet iedereen anderhalve meter afstand houden en de wedstrijden zijn voorlopig ook afgelast. Dit betekent dat we dit jaar niet naar Reusel Sport kunnen komen om een partijtje te voetballen. Jullie snappen natuurlijk wel dat wij zwaar teleurgesteld waren. Daarom hebben we toch iets leuks voor jullie bedacht. Op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 december krijgen jullie tijdens jullie gewone training een voetbaltraining waarbij jullie een pietendiploma en iets lekkers kunnen verdienen. Wij zorgen ervoor dat deze spullen vooraf bij jullie trainers worden bezorgd, zodat jullie ook bij Reusel Sport Sinterklaas kunnen vieren. Wij blijven ondertussen net als jullie trainen en we hopen dat we volgend jaar weer een wedstrijd tegen jullie kunnen komen spelen’.

Zo fanatiek als alle voetballertje en leiders van Reusel Sport zijn, starten zij hun training waarna ze aan de slag gingen met diverse oefeningen, o.a. trucjes met de bal, ingooi en schijnbeweging met de bal, dribbelen met de bal en nemen van een penalty. Uiteraard hebben ze ook onderling een partijtje gespeeld. Sommige avonden onder het genot van gezellige sinterklaasmuziek op de achtergrond. Voor de mini’s had Sinterklaas zelf speciaal een rijm ingesproken welke ze allen geluisterd hebben.

Aan het einde van de pietenvoetbaltraining waren alle leiders er unaniem over eens dat de spelers met groot succes de verschillende voetbalvaardigheden hadden uitgevoerd. Ondanks dat dit jaar geen ouders en broertjes/zusjes langs de lijnen mochten staan om hen aan te moedigen. Gelukkig had Sinterklaas, zoals hij had beloofd, voor elk kind een pietendiploma geregeld en uiteraard nog twee lekkere traktaties.

Het was een zeer geslaagde pietenvoetbaltraining maar hopelijk kunnen de voetbalpieten, en misschien sinterklaas, volgend jaar toch weer echt aanwezig zijn tijdens de voetbaltraining bij Reusel Sport.

Dank u wel Sinterklaas, voor de goede zorgen ondanks corona!

Ander nieuws