Reusel Sport/CoTrans

Samenwerking met Marc Post voortgezet

Marc Post zal ook in het seizoen 2023/2024 de trainer/coach van de hoofdmacht van Reusel Sport/CoTrans zijn. Het bestuur, de technische commissie en de spelersraad waren het er na enkele gesprekjes snel en unaniem over eens dat er geen enkele reden is om het contract van Marc niet te verlengen.

We gaan Marc dus ook na de zomer van 2023 nog bij ons terugzien. Het contract wordt in elk geval met één jaar verlengd. Van het trainersduo van Reusel Sport/CoTrans 2 – Stefan Bogaars en Ferry Jansen – gaat laatstgenoemde er na het nu lopende seizoen mee stoppen. Of toch in elk geval een sabbatical nemen. Stefan gaat het tweede dan ook alleen doen. De leiders van beide teams, Cor Jansen bij 1 en Eric Bogaars bij 2, gaan we komend seizoen ook terugzien.

Deze boodschap verkondigde vice-voorzitter Artur Kox afgelopen vrijdagavond tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het bestuur en de TC spreken naar de volledige selectiestaf hun vertrouwen uit en wensen hen bij voorbaat nu al succes in dat nieuwe seizoen.

Ander nieuws