Reusel Sport/CoTrans zet samenwerking met technische staf selectie voort

Het bestuur, de spelers en de technische staf van de selectie van Reusel Sport/CoTrans waren eensgezind in hun beslissing om de samenwerking te verlengen. De sfeer in de selectie is prima en met de promotie van het 1e elftal naar de 2e klasse en het behalen van de finale voor promotie naar de Hoofdklasse door het 2e elftal zijn de prestaties van deze jonge, talentvolle groep tot nu toe aansprekend. Beide teams spelen ook in het huidige seizoen mee voor de prijzen.

Alle betrokkenen zien nog volop perspectief en potentie. Dus is het logisch dat de samenwerking wordt verlengd met ten minste één jaar. Dit betekent dat Marc Post (hoofdtrainer), Eric Bogaars (assistent trainer 1e elftal), Cor Janssen (leider 1e elftal), Roy van Limpt (grensrechter 1e elftal), Stefan Bogaars (trainer 2e elftal), Gijs Hendrikx (assistent trainer 2e elftal) en Ruud Beerens (grensrechter 2e elftal) nog zeker tot het einde van het seizoen 2024/2025 aan Reusel Sport/CoTrans verbonden zullen zijn. Die laatste onder voorbehoud van de fysieke gesteldheid van de rug.

Mark Dirkx (keeperstrainer) heeft aangekondigd na het einde van het seizoen 2023/2024 te stoppen vanwege een te volle agenda. Reusel Sport/CoTrans zal dan ook op zoek gaan naar een nieuwe keeperstrainer voor het komende seizoen.

Het bestuur van Reusel Sport/CoTrans spreekt naar de volledige technische staf van de selectie haar vertrouwen uit en wenst hen veel succes voor het restant van het huidige seizoen en voor het nieuwe seizoen!

Ander nieuws