Reusel Sport/CoTrans

Reusel Sport/CoTrans verliest verdiend tegen 1e klasser EFC: 0-4

Reusel Sport/CoTrans speelde afgelopen zondag haar laatste oefenwedstrijd tegen eerste klasser EFC uit Eersel. Het werd een wedstrijd met twee verschillende helften. Voor de pauze konden de geel-zwarten goed tegenstand bieden en een viertal kansen creëren. Geen enkele daarvan kon in een doelpunt omgezet worden. EFC had daar minder problemen mee en wist Paul Dijkmans driemaal te passeren 0-3. Na de pauze was het spel van beide teams een stuk minder. EFC scoorde meteen na de pauze 0-4 wat ook de eindstand was. Scheidsrechter Daniël Jansen floot een prima wedstrijd.

Reusel Sport/CoTrans startte nog niet compleet. Jorg Dickens en Steef Vosters waren nog niet geheel fit en Melle Huijbregts was nog op vakantie. EFC startte met een complete selectie. EFC kwam het beste uit de startblokken maar na een tiental minuten werden de geel-zwarten een gelijkwaardige tegenstander, die met snel combinatie voetbal kansen creëerde. Paul Dijkmans aan de andere zijde moest tweemaal met fraaie reflexen een doelpunt voorkomen. In de 21e minuut kwam Jim Daniëls met een fraaie aanval over rechts vrij voor het doel maar schoot tegen de voortreffelijke EFC doelman Jesse Teeuws. Even daarna kwam Dirk de Koning vrij voor doel maar kon ook deze kans niet in een doelpunt omzetten. EFC deed het beter en strafte in de 33e minuut een grote fout op het middenveld af via Jordy van der Heijden: 0-1. In de 40e minuut was het Gijs Wuyts die fraai binnen kopte op een voorzet van rechts: 0-2. Op slag van rust belandde een kopbal op de paal en schoot Nick Wouters juist over. EFC deed het in de blessuretijd juist voor de pauze via Mo beter: 0-3.

In de tweede helft was het begin weer voor EFC. Jordy van der Heijden gaf een voorzet op maat, waarna Joni Hooijen de 0-4 binnenschoot. Het spel was van beide zijden een stuk minder mede door de vele wissels. Kevin Wouters kreeg aan Reusel Sport/CoTrans zijde een open kans maar wachtte te lang. In de slotfase schoot Wout Vosters van binnen de 16 meter lijn keihard tegen de lat. Na drie minuten blessuretijd floot scheidsrechter Daniël Jansen voor het eindsignaal. Al bij al toch een nuttige oefenwedstrijd.

Zondag begint het bekertoernooi voor Reusel Sport/CoTrans 1 uit tegen Terlo aanvang 14:30 uur. Reusel Sport/CoTrans 2 deed het zaterdag tegen hoofdklasser E.F.C. beter en won met 1-2. Doelpuntenmakers waren jeugdspelers Yimo Bogaars en een eigen doelpunt van E.F.C. Het 2e begint zondag uit tegen Bergeijk 2.

Voor dit weekend werden nog twee andere oefenwedstrijden gespeeld: Een combinatie van Reusel Sport/CoTrans met 5 eerste elftalspelers speelde tegen Nuenen O23. Dat werd een 1-2 nederlaag. Lars Pijs scoorde voor Reusel Sport/CoTrans. De week daarvoor speelde Reusel Sport/CoTrans uit tegen een combinatie van het 1e (1e klasse) en 2e (reserve hoofdklasse) van Nemelaer. Uitslag: 2-2. Doelpuntenmakers waren Tuur de Laat en Kevin van Limpt.

Programma 30 augustus 2020 (beker)

Terlo 1 – Reusel Sport/CoTrans 1                             14:30 uur

Bergeijk 2 – Reusel Sport/CoTrans 2                       12:00 uur

Reusel Sport/CoTrans 3 – Hapert 2                         10:00 uur

Supporters we kunnen weer beginnen onze spelers hopen weer op jullie gewaardeerde steun.

Ander nieuws