Reusel Sport/CoTrans

Reusel Sport/CoTrans klopt ook vierdeklasser De Raven met ruime cijfers 6-0

Op een prima grasveld en onder een heerlijk najaarszonnetje begonnen afgelopen zondag Reusel Sport/CoTrans en De Raven uit Luyksgestel aan hun tweede bekerronde, onder prima leiding van scheidsrechter Lennart Geertsen uit Best. Reusel Sport/CoTrans kwam het beste uit de startblokken. Met snel en fraai uitgevoerde combinaties werd De Raven geheel op eigen helft teruggedrongen. Ondanks een uitblinkende De Raven doelman Melvin Rombouts wisten de geelzwarten toch vijfmaal het net te vinden. Tom Dickens 2x, Nick Wouters, Jim Daniëls en uitblinker Jorg Dickens waren de doelpuntenmakers. Na de pauze wist Jorg Dickens al snel de 6-0 op zijn conto te brengen. Reusel Sport/CoTrans wisselde in totaal vier spelers, De Raven drie. De Raven bleef ook in de tweede helft haar best doen, maar kon geen doelpunt maken. De thuisploeg vond het na de 6-0 ook wel goed, waardoor de wedstrijd als een nachtkaars uitdoofde.

 

 

Reusel Sport/CoTrans begon fel aan de wedstrijd en kreeg in de eerste 8 minuten al een drietal kansen. Die werden door de uitblinkende Melvin Rombouts met fraaie reflexen gepareerd die daarmee de nul op het scorebord hield. In de 9e minuut was hij echter kansloos toen Tom Dickens uit een voorzet over links fraai afrondde en de 1-0 aantekende. Na opnieuw een prima redding van De Raven doelman in de 15e minuut, kregen de bezoekers in de 20e minuut een vrije trap welke door Reusel Sport/CoTrans doelman Paul Dijkmans makkelijk werd gekeerd. Na kopkansen voor Tuur de Laat (over) en Jim Daniëls (naast), werd het in de 31e minuut 2-0. Tom Dickens legde de bal terug op Nick Wouters die fraai binnenschoot. Amper drie minuten later was het al 3-0. Wout Vosters legde de bal terug op Jorg Dickens die fraai afrondde. In de 35e minuut moest Paul Dijkmans aan het werk om een vrije trap tot corner te verwerken. Aan de andere zijde wist De Raven doelman een schot van Jim Daniëls na een fraaie solo even zo fraai te keren. Even daarna schoot Wout Vosters tegen de lat, maar in minuut 41 was het Jim Daniëls die in de rebound van weer een nieuwe kans de 4-0 binnen werkte. Nog geen minuut later schoot Tom Dickens de 5-0 binnen waarmee de rust aanbrak.

 

De tweede helft begon aanvankelijk zoals de eerste eindigde: Jorg Dickens schoot in de 49e minuut al de 6-0 binnen. Na 60 minuten kwam Niek van Assen hem vervangen en snel daarna volgden voor beide teams meer wissels. Reusel Sport/CoTrans bracht Dirk de Koning, Bas Oomen en Mees van Veldhoven voor Tuur de Laat, Wout Vosters en Kees van Gorp. Reusel Sport/CoTrans bleef kansen creëren. Onder andere voor Nick Wouters met een schot in het zijnet en één tegen de lat. Doelpunten werden er echter niet meer gemaakt. Over het geheel gezien een prima wedstrijd voor de thuisploeg met een verdiende 6-0 overwinning. Zondag met Reusel kermis komt De Weebosch op bezoek. Een gelijkspel is voldoende voor de volgende bekerronde.

 

Reusel Sport/CoTrans 2 klopte enigszins verrassend, maar wel overtuigend Bladella 2 met 3-0. Doelpuntenmakers waren Davey Beerends, Roy Blankers en Mees van Veldhoven. Reusel Sport/CoTrans 2 krijgt zondag D.B.S. 2 op bezoek. Winnen betekent door naar de volgende ronde.

 

Uitslagen 6 september 2020
Reusel Sport/CoTrans 1 – De Raven 1: 6-0
Weebosch 1 – Terlo 1: 2-1

Reusel Sport/CoTrans 2 – Bladella 2: 3-0
D.B.S. 2 – Bergeijk 2: 2-1

 

Programma 13 september 2020
Reusel Sport/CoTrans 1 – Weebosch 1: 14:30 uur
De Raven 1 – Terlo 1: 14:30 uur

Reusel Sport/CoTrans 2 – D.B.S. 2: 12:00 uur
Bladella 2 – Bergeijk 2: 12:00 uur

 

Stand

 

  1. Reusel Sport/CoTrans 1      2-6 (10-0)
  2. Weebosch 1                     2-4 (4-3)
  3. De Raven 1                      3-1 (2-8)
  4. Terlo 1                            3-0 (1-6)

  1. Reusel Sport/CoTrans 2      2-3 (3-1)
  2. Bladella 2                         2-3 (3-3)
  3. D.B.S. 2                          2-3 (2-4)
  4. Bergeijk 2                        2-3 (2-2)

Ander nieuws