Reusel Sport/CoTrans

Reusel Sport/CoTrans en Niels Gevers beëindigen samenwerking

Niels Gevers zal vanaf het seizoen 2022/2023 niet meer als hoofdtrainer voor de selectie van Reusel Sport/CoTrans staan. Na drie seizoenen, waarvan er ruim twee wegens corona wel erg bijzonder zijn verlopen, is besloten niet met elkaar verder te gaan.

Niels kwam in het seizoen 2019/2020 over van SDO’39. Zijn fanatisme en enthousiasme, waar vanuit Lage Mierde met veel lof over werd gesproken, waren twee belangrijke eigenschappen die mede de doorslag gaven om met Niels in zee te gaan. Het resultaat was daar ook naar. Met 16 gespeelde wedstrijden (corona had zijn intrede gedaan) was de “eindstand” toen een mooie derde plaats achter Bladella en Unitas ’59.

Het seizoen 2020/2021 is door corona helemaal in duigen gevallen. Niels kreeg daarin geen kans om te laten zien dat de goede resultaten van het eerste seizoen voortgezet konden worden. Na 1 wedstrijd was het gedaan met voetballen. Met de hoop op een corona-vrij vervolg in ’21/’22 werd het contract dan ook gewoon voortgezet.

De resultaten in het huidige seizoen zijn redelijk. Ook nu begint corona echter weer te vervelen. Daardoor kan op basis van de sportieve resultaten nauwelijks een goede keuze gemaakt worden. Beide partijen hebben echter de conclusie getrokken dat het na drie jaar tijd is geworden voor iets nieuws.

We bedanken Niels nu alvast voor zijn tomeloze inzet voor onze club. Hij was en is inderdaad nog steeds fanatiek en altijd enthousiast. Met die eigenschappen gaat hij zeker weer bij een andere club een plekje vinden. We wensen hem daarbij heel veel succes. Samen maken we het huidige seizoen uiteraard nog gewoon af. Voor zover corona daar geen stokje voor steekt heeft Niels toegezegd dat met dezelfde beleving en betrokkenheid als altijd te zullen doen.

Bestuur en TC Reusel Sport/CoTrans

Ander nieuws