Reusel Sport/CoTrans

Reusel Sport/CoTrans 1 en 2 bekeren verder.

Reusel Sport/CoTrans 1 gaat met 9 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van 14-1 naar de volgende bekerronde. En Reusel Sport/CoTrans 2 plaatst zich via een beter doelsaldo voor de volgende ronde.

Reusel Sport/CoTrans speelde afgelopen zondag haar derde en laatste poulewedstrijd voor de beker. Vierdeklasser De Weebosch was de enigste concurrent, met twee punten achterstand. De geelzwarte Reuselnaren lieten al vrij snel zien dat er weinig te halen viel voor de bezoekers. Binnen 12 minuten zorgde Jim Daniëls voor een 2-0 stand. De Weebosch verdedigde massaal en wist voor de pauze Reusel Sport/CoTrans van een verdere score af te houden. Beide teams startten de tweede helft zonder wissels. Jorg Dickens zorgde in de 57e minuut voor 3-0. De Weebosch probeerde het wel vooral via uitblinker Sjors de Backer maar had weinig kans tegen de geel-zwarte verdediging. Wout Vosters scoorde nog fraai de 4-0 en voor de rest miste de thuisploeg de beste kansen. O.a. Tuur de Laat een strafschop en een open kans op een paar meter vrij voor doel langs. Uiteindelijk kon De Weebosch de eer nog redden via Wiko Jansen die in een kluwe van spelers de bal kon binnentikken. Eindstand 4-1.

Onder zomerse temperaturen begonnen beide teams afgelopen zondag aan hun laatste wedstrijd. De thuisploeg miste nog een drietal spelers met lichte blessures. Reusel Sport/CoTrans begon sterk. De Weebosch keeper Jorg van Meurs moest binnen 5 minuten driemaal aan de bak. In de 6e en 12e minuut waren twee aanvallen over links beiden fraai afgerond door Jim Daniëls hem te machtig: 2-0. De Weebosch probeerde het wel maar kwam kwaliteit te kort. Reusel Sport/CoTrans kreeg nog fraaie kansen voor Nick Wouters: tweemaal juist over en een redding van de keeper. Wilco Jansen kreeg nog geel voor het onderuit halen van een doorgebroken speler.

Beide teams begonnen de tweede helft zonder wissels. In de 57e schoot Jorg Dickens de 3-0 binnen. Even daarna miste Tuur de Laat twee open kansen. In de 60e minuut ging de bal op de stip voor het neerhalen van Wout Vosters. Jorg van Meurs keerde de niet best ingeschoten bal vrij makkelijk. Daarna kreeg de thuisploeg nog een hand vol kansen, maar alleen Wout Vosters wist voor de thuisploeg nog vanaf de 16 meterlijn keihard binnen te schieten. Beide teams wisselden in de tweede helft drie spelers. Voor Reusel Sport/CoTrans kwamen Cas Mols, Bas Oomen en Lars Jansen, voor Tom Dickens, Nick Wouters en Jim Daniëls. De Weebosch bracht Ruud en Boris Jansen en Mark Goossens. Het spel werd hierna van de bezoekers wat harder. Verder zagen we nog een prachtige redding van De Weebosch keeper Jorg van Meurs: een bijna zeker doelpunt uit een schot van Wout Vosters werd met een fraaie reflex tot corner gewerkt. In de 74e minuut kwam dan de eer-reddende treffer voor De Weebosch. Even daarna floot scheidsrechter Dirk Jan van der Elst uit Den Bosch voor het einde en kon er kermis worden gevierd.

Reusel Sport/CoTrans 2 kon pas laat de zege over de lijn trekken. DBS 2 had een bijna niet te passeren keeper. In de slotfase scoorden Lars Jansen en Teun van Korven de verdiende doelpunten. Met een beter doelsaldo bekert het 2e verder.

Uitslagen
Reusel Sport/CoTrans 1 – Weebosch 1     4-1
De Raven 1 – Terlo 1                            0-2

Uitslagen
Reusel Sport/CoTrans 2 – DBS 2             2-0
Bladella 2 – Bergeijk 2                           4-3

Stand Reusel Sport/CoTrans 1

PlaatsTeamWPDVDT
1Reusel Sport/CoTrans 139141
2De Weebosch3457
3Terlo3336
4De Raven31210

Stand Reusel Sport/CoTrans 2

PlaatsTeamWPDVDT
1Reusel Sport/CoTrans 23651
2Bladella 23676
3Bergeijk 23356
4DBS 23326

Programma 20 september 2020

SV Budel – Reusel Sport/CoTrans 1          14:30 uur
Helvoirt 2 – Reusel Sport/CoTrans 2         12:00 uur

Zondag vertrekt de bus naar Budel om 12:30 uur bij de Elsombrero. Supporters moeten zelf zorgen voor een mondkapje wat verplicht is. Onze supporters rekenen weer op jullie.

Ander nieuws