Dank je wel nog voor je stem!

De jaarlijkse Rabobank Clubsupport actie is al weer eventjes voorbij. Op onze socials vermeldden we eerder de uitslag en de mooie opbrengst daarvan al. Maar zo’n mooie opsteker verdient het om ook op de website te worden vermeld. De actie heeft dit jaar voor Reusel Sport/CoTrans maar liefst € 1.688,73 opgebracht. In regio “De Kempen” behaalden we daarmee van de 786 deelnemende clubs en verenigingen een hele mooie 5e plaats! Die getuigt van het feit dat we bij nog altijd een flink aantal Rabobank-leden een speciaal plekje hebben.

Het bestuur bedankt bij deze iedereen die op ons heeft gestemd heel erg hartelijk! De opbrengst kunnen en zullen we gebruiken om te investeren in materialen en andere middelen, waardoor onze (jeugd)leden zo optimaal mogelijk kunnen blijven voetballen. Luen Yo Ho overhandigde namens Rabobank onlangs aan de JO13-1 een symbolische cheque waarmee het bedrag aan ons werd geschonken.


We feliciteren hierbij ook alle andere verenigingen en instellingen met hun “gewonnen” bedrag. In Reusel én daarbuiten. En natuurlijk bedanken we de Rabobank voor deze superactie waarmee zij hun coöperatieve gedachte op een fantastische manier tentoonspreiden.

Bankiert u ook bij Rabobank maar bent u nog geen lid? Wordt dat dan via https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden. Het lidmaatschap is heel snel geregeld en helemaal gratis! En dan volgend jaar natuurlijk ook stemmen op Reusel Sport/CoTrans!

Het bestuurAnder nieuws