Pietentraining 2023

Afgelopen vrijdag 1 december had Sinterklaas maar liefst 6 meidenvoetbalpieten naar Sporthuis Reusel gestuurd in verband met de slechte weersvoorspellingen. Samen met de meiden en jongens van mini’s en JO8/9 toonden ook de voetbalpieten hun voetbalkunsten tijdens de diverse wedstrijdjes en de voetbalpieten keepten penalty’s.


Dit allemaal onder het genot van gezellige sinterklaasmuziek, wat ranja drinken en pepernoten eten om weer aan te sterken. Iedereen ontving een welverdiend pietenvoetbaldiploma en een kleine chocoladeletter. Het was een zeer geslaagde pietenvoetbal-indoortraining en hopelijk kunnen de voetbalpieten, en misschien Sinterklaas, volgend jaar weer komen. Dank u wel Sinterklaas voor de goede zorgen!

Gelukkig is het Sinterklaas nog gelukt om – verkleed als politieagent – de boekpiet, die verkleed was als boef, nog te vangen. En maar goed dat Sinterklaas wist dat het briefje met de juiste code van de kluis nog in de broekzak zat van het pak van boekpiet. Zo is alles net op tijd goed gekomen en kan het Sinterklaasfeest toch doorgaan. We wensen alle kinderen een hele fijne pakjesavond!

Dank je wel voor de grote inzet, bereidheid en het enthousiasme van alle leiders en voetbalpieten die aan deze geslaagde avond meewerkten!

Commissie Evenementen Jeugd

Ander nieuws