Op maandag 20 mei openen we het kunstgrasveld officieel

Op maandag 20 mei, 2e pinksterdag, gaan we – voorafgaand aan de wedstrijd Reusel Sport/CoTrans 2 – ODC 2 – het nieuwe OFM kunstgrasveld feestelijk openen. Het veld is sinds kort na de winterstop al in gebruik. Naar volle tevredenheid. Voor de opening hebben we bewust gewacht tot er een goede kans op aardig weer is. In combinatie met een mooi moment / evenement waarop dit kan plaatsvinden. De wedstrijd van het 2e tegen ODC is nog een aardig affiche in de strijd om de periodetitels in de klasse van het 2e. En tevens vieren we 20 mei de seizoensafsluiting voor alle senioren-teams. Deze feestelijke gebeurtenis past daar goed bij.

We nodigen iedereen, leden, fans, sponsoren en wie er ook maar bij wil zijn, van harte uit om bij deze opening aanwezig te zijn. De koffie/thee staat in de kantine klaar vanaf ongeveer half 11. Het (korte) programma is daarna als volgt (tijden zijn indicatief):

  • 11:30 uur: We begeven ons met z’n allen naar buiten, naar het veld.
  • 11:35 – 11:40 uur: Toespraak(je) wethouder Maarten Maas, gevolgd door toespraak(je) voorzitter Jos van den Borne.
  • 11:40 uur: Wethouder Maarten Maas zal het veld officieel openen door een lint door te knippen.
  • 11:45 uur: Maarten Maas, voorzitter Jos van den Borne en OFM-vertegenwoordiger Rutger Bots nemen alle drie een penalty. De keeper die deze kogels van schoten zal proberen te stoppen wordt nog gezocht.

We zien jullie graag 20 mei op Sportpark Den Hoek!
Bestuur Reusel Sport/CoTrans

Ander nieuws