Reusel Sport/CoTrans

Een nieuwe website

Hier is’tie dan! Vanaf vandaag 1 september 2020 is onze nieuwe website live. Deze site is gebouwd door het bedrijf Stimulon uit Reusel. Stimulon is een jong ambitieus bedrijf met inmiddels 4 mensen in dienst. Wat begon met het bouwen van websites is uitgegroeid tot een compleet bedrijfscommunicatie-bureau. “Wij brengen jouw bedrijf tot leven, zowel online als offline”, zo lezen we op hun website. De belangrijkste reden om met Stimulon in zee te gaan is geweest dat het jongens van eigen bodem zijn: de founders Mike van Gelderen en Maarten Sanders komen beiden uit Reusel en kennen velen van ons goed. Mike voetbalt momenteel in de selectie (hoewel hij op het moment van schrijven van dit stuk in de lappenmand zit met een vervelende blessure en daardoor ook ontbreekt op de foto’s. Beterschap Mike!) en Maarten heeft tot en met het seizoen 2016/2017 bij ons gevoetbald. In krap 5 maanden heeft Stimulon deze prachtige site gemaakt.

Wat direct opvalt is “het nieuwe geel” uit het geel/zwart van Reusel Sport. Het geel is wat zachtere dan voorheen. De oplettende computeraars onder ons konden daar al wat van zien: de logo’s van ons Facebook-, Twitter- en Instagram-account hebben we hier al mee voorzien. En ook de posters en het scherm waarmee de activiteiten worden aangekondigd bevatten al langer dit nieuwe geel. Een soort “nieuwe huisstijl” zeg maar die nu ook op deze site is doorgevoerd. Verder bevat de site – net als de voetbal.nl-app en de schermen in de kantine – rechtstreekse koppelingen met de systemen van de KNVB. Hierdoor zijn het programma en de uitslagen altijd bijgewerkt en up-to-date. Op het moment dat de scheidsrechter de uitslag vastlegt, staat dat 10 seconden later op de site!

Uiteraard hebben onze sponsoren ook weer een mooi plaatsje gekregen en kun je ook de standaard onderdelen als nieuws, organisatie en agenda/activiteiten weer terugvinden. Die agenda overigens is ook gekoppeld aan het administratiepakket van de KNVB. Alle activiteiten zie je straks voortaan in de app, op de tv-schermen én op de website. We leggen ze één keer vast en het is direct overal zichtbaar. Er is een aparte knop voor afgelastingen en je ziet in één oogopslag welke leden de komende dagen jarig zijn. Ook zijn uiteraard weer alle teams te bekijken. Met ook daar weer een koppeling naar het centrale systeem, zodat je direct alle spelers en stafleden kunt zien. En tevens het programma, de uitslagen en de stand.

We kunnen het niemand verplichten, maar voor een nog mooier gevulde site doen we hierbij een oproep aan (ouders van) spelers om in de voetbal.nl-app of via voetbal.nl in de instellingen van je account je zichtbaarheid niet op “Afgeschermd” te zetten of laten staan. Het zou fijn zijn als die minimaal op “Beperkt” staat (dan zien mensen je naam). De instelling “Normaal” is nog fijner voor een volledige weergave van je informatie. Zowel de KNVB, als ook Reusel Sport/CoTrans handelt altijd volgens de geldende privacyregels. En zeg nou eerlijk, velen van ons hebben wel een Instagram of Facebook account waar we ons van onze beste en mooiste kanten laten zien. Waarom zou dat hier dan niet kunnen? Overigens tonen we niet eens je foto op deze site en dat gaan we ook niet doen. Uiteraard respecteren we het als je de instelling toch op “Afgeschermd” laat staan.

Is het af? Nee een website is eigenlijk nooit af. Er blijven altijd zaken die beter of anders kunnen. Met Stimulon blijven we in constant overleg en regelmatig zullen we weer onderwerpjes toevoegen of bestaande onderwerpjes aanpassen. We hebben het volste vertrouwen dat we met hen de komende jaren in goed overleg kunnen blijven samenwerken aan het steeds verder vervolmaken van de site.

Heb jij ideeën, wensen of voorstellen? Of zie je iets wat niet klopt, stuur dan een mail naar website@reuselsport.nl. We zijn reuze benieuwd wat je van de nieuwe site vind. Wat is goed? Wat kan beter? Schroom niet om je mening te geven. Als het goed is worden we daar blij van. Als het minder goed is, dan proberen we het te verbeteren. We wensen je in elk geval veel plezier bij het ontdekken en gebruiken van de nieuwe site.

Het website-team van Reusel Sport/CoTrans

Ander nieuws