Oefencampagne met winst afgesloten – op naar Blaal!

De selectie heeft haar oefencampagne op zondag 27 augustus afgesloten met positieve resultaten. Het eerste nam het thuis op tegen SBC. Nog niet op volle oorlogssterkte werd eenvoudig met 4-0 van de Son en Breugelnaren gewonnen. In de eerste helft zorgden Jorg Dickens en 2x Wout Vosters voor een 3-0 ruststand. SBC kreeg in die eerste 45 minuten ook wel een aantal goede kansen, maar verzuimden die in doelpunten om te zetten.

In de tweede helft konden de bezoekers amper nog van de eigen helft komen en waren onze jongens constant in de aanval. De 4-0 van Davy Verbaant liet echter toch nog wel een kwartiertje of wat op zich wachten. Daarna zou de score wellicht nog een stuk verder uitgebouwd kunnen worden. Maar de lucht betrok en als snel was het eerste gedonder te horen. Toen dat snel dichterbij kwam en ook de eerste bliksemflits zich liet zien besloot scheidsrechter Hans Panjoel om de wedstrijd voortijdig te beëindigen. Net nadat spelers en bezoekers binnen waren volgende een wolkbreuk van jewelste. Een beetje jammer, maar veiligheid voor alles natuurlijk.

Met een 1-0 verlies tegen De Valk, een 3-1 verlies tegen Valkenswaard en deze 4-0 winst tegen SBC heeft Marc zijn mannen toch aardig klaargestoomd om aan het echte werk te beginnen. Komende zondag kunnen we meteen aan de bak. Op De Smagtenbocht mogen onze geelzwarte helden voor de beker aftrappen tegen die van hierneffe. Direct een mooie krachtmeting voor beide teams.. Het gaat nu echt beginnen. We zien alle supporters dan ook graag wekelijks weer langs de lijn om het eerste mee aan te moedigen.

Ook het tweede is klaar om met hun bekeravontuur te starten. Afgelopen donderdag werd in Valkenswaarde met 0-1 van de Bosuilen gewonnen. En gisteren kon ook Hulsel 1 niet aan een nederlaag ontsnappen. De ploeg van Stefan Bogaars – die na het vertrek van Ferry Jansen dit seizoen solo de scepter over het 2e zal zwaaien – legde een goede partij op de mat op ’t Kantje en ging met een 1-2 overwinning naar huis. Die stand had volgens Stefan eigenlijk nog wel wat hoger uit moeten vallen. Maar ook Stefan moest het door de nodige vakanties nog met een soort van gelegenheidselftal doen. Al met al was hij dan ook zeer tevreden.

Ook het tweede is voor de beker ingedeeld bij die van hierneffe. En ook zij beginnen komende zondag tegen hen aan die eerste wedstrijd om het echie. En ook zij mogen naar Blaal. U kunt als supporter dus meteen genieten van twee keer blauw-wit tegen geel-zwart. Om 12:00 uur trapt het tweede daar af voor dat voorgerecht. Gevolgd dus voor de hoofdmaaltijd om 14:30 uur. Graag tot zondag!

Ander nieuws