Reusel Sport/CoTrans

Nieuwjaarsloterij weer van start

Vanaf donderdag 21 oktober worden al onze actieve leden weer voorzien van een boekje met 40 lootjes voor de nieuwjaarsloterij. Door deze lootjes te verkopen aan familie, vrienden, kennissen en collega’s kunnen zij daarmee € 20,- terugverdienen van hun contributie.

De loterij is inmiddels een ingeburgerde activiteit binnen de club. Onze leden kunnen een deel van de contributie terugverdienen. En u als koper van die loten maakt in dat geval kans op prachtige prijzen. Onze leden kunnen er ook voor kiezen de loten zelf te houden om zelf kans te maken op de prijzen.

De trekking van de loterij is jaarlijks tijdens de nieuwjaarsreceptie. Op de lootjes van dit jaar staat dat die op 2 januari zal zijn. Dat is een foutje. We houden de nieuwjaarsreceptie namelijk voortaan op de eerste vrijdag in plaats van de eerste zondag van het jaar. In 2022 zal die receptie dan ook op 7 januari zijn.

Sinds vorig jaar is Jumbo Supermarkt Reusel de hoofdsponsor van de nieuwjaarsloterij. Behalve de prachtige hoofdprijs – voor € 500,- boodschappen bij Jumbo – zijn alle loten voorzien van een leuke actie: tot en met 31 januari 2022 krijgt u bij besteding van € 25,- of meer bij inlevering van een lot een “Jumbo Yoghurt Griekse Stijl” gratis.

Rustende leden die loten willen kopen (en verkopen) en actieve leden die extra boekjes willen kopen (en verkopen) kunnen dat doen door contact op te nemen met Albert Dirkx.

We wensen iedereen veel plezier en succes met de verkoop. En hopen dat u straks in 2022 die hoofdprijs of één van de andere mooie prijzen wint.


Ander nieuws