Nieuwe sponsor Reusel Sport/CoTrans 2: Lavrijsen Agriculture Group

Enkele weken geleden kondigden we via onze Facebookpagina al aan dat er mooi nieuws aan zat te komen. Nieuws dat te maken heeft met het bedrijf Lavrijsen Agriculture Group. Eindelijk kunnen we dat mooie nieuws nu brengen: Lavrijsen Agriculture Group wordt de nieuwe sponsor van ons tweede! Na een aantal leuke en fijne gesprekken zijn Rob, Twan en Roel Lavrijsen akkoord gegaan met een mooie sponsorovereenkomst die geldt voor een periode van 3 jaar. Het gerucht gaat dat ze maar snel “ja” gezegd hebben om van Albert Dirkx z’n gezanik af te kunnen zijn. Mocht dat echt het geval zijn, dan kunnen we niet anders dan concluderen dat Albert beschikt over uitstekende gesprekstechnieken. Alle gekheid op een stokje: we zijn enorm blij dat Albert met de Lavrijsen-mannen tot deze overeenkomst heeft kunnen komen. En erg trots dat dit oer-Reuselse bedrijf tot onze sponsoren behoort. De jongens van het tweede zullen de naam met trots op het shirt dragen en Lavrijsen Agriculture Group zo ook bekendheid geven in De Kempen én daarbuiten. Onder andere in Drunen, Boxtel, Eindhoven en Helvoirt gaat Lavrijsen Agriculture Group gezien worden!

Wat is en doet Lavrijsen Agriculture Group?

Lavrijsen Agriculture Group is een jong en dynamisch bedrijf uit Reusel en is voornamelijk actief in de agrarische sector. Eigenaren zijn de broers Rob, Twan en Roel Lavrijsen. Van deze drie kennen we vanuit Reusel Sport Twan nog het beste als de voormalige veel scorende spits van het eerste. De jongens hebben onlangs officieel het bedrijf van hun vader overgenomen. Maar waren al wat langer vanuit dat bedrijf aan de weg aan het timmeren. Met onder andere een nieuw elan, een nieuw logo en een nieuwe naam zijn ze gaan vernieuwen. De belangrijkste pijlers waar het bedrijf nu op steunt zijn veehouderij, akkerbouw en diverse handelsactiviteiten. Hierbij richten ze zich vooral op circulaire landbouw. Dat doen ze als volgt:

  • ze produceren hoogwaardig voedsel voor de consument;
  • ze geven de hoogwaardige circulaire nevenstromen aan hun dieren;
  • die dieren produceren hoogwaardig eiwit/vlees;
  • de mest gebruiken we voor onze akkers, zodat er weer iets kan groeien.

Circulaire landbouw

Ook wel kringlooplandbouw genoemd, is een vorm van duurzame landbouw waarbij de kringloop van stoffen gesloten is. Dit betekent dat alle stoffen die door de landbouw uit een gebied verdwijnen ook weer teruggebracht worden in het gebied. Het draait allemaal om het idee van een gesloten kringloop van grondstoffen, nutriënten en energie. Bij circulaire landbouw blijven grondstoffen en producten zo lang en zo hoogwaardig mogelijk in de kringloop door volledige benutting van grondstoffen, hoogwaardig gebruik van biomassa en recycling van reststromen.


Die aandacht voor duurzaamheid vinden we bij Reusel Sport/CoTrans ook erg belangrijk

En die maakt ook – samen met de passie die de Lavrijsen-mannen uitstralen en de gezelligheid en vriendelijkheid waarmee ze voor de dag komen – dat Lavrijsen Agriculture Group en Reusel Sport/CoTrans goed bij elkaar passen. Uiteraard komt er ook een stukje “het gewoon willen doen” kijken bij het aangaan van zo’n sponsorschap. In dat kader komt de voetbalachtergrond van de jongens goed van pas. Zo jong en dynamisch als Lavrijsen Agriculture Group is, zo jong en dynamisch is ook ons tweede team. En dat is nóg een mooie bij elkaar passende combinatie. Dat vinden de gebroeders Lavrijsen zelf ook. Zij vinden het zelf dan ook heel mooi om van zo’n team sponsor te kunnen zijn. En ze wensen het tweede heel erg veel succes in het komende seizoen en de seizoenen die nog komen.

Het bestuur en de sponsorcommissie van Reusel Sport/CoTrans bedanken Lavrijsen Agriculture Group hierbij nogmaals voor het aangaan van deze overeenkomst en hopen nog heel lang van hen als sponsor te mogen genieten.

Ander nieuws