Kunstgrasveld officieel geopend

Op tweede pinksterdag 20 mei 2024 heeft wethouder van sport Maarten Maas het OFM Kunstgrasveld officieel geopend. Onder kleine publieke belangstelling benoemde voorzitter Jos van den Borne de vele voordelen die het nieuwe veld ons biedt. Zoals het feit dat we veel meer kunnen trainen, maar het veld bijvoorbeeld ook aan kunnen bieden voor gebruik door derden en/of er zelf ook extra activiteiten op kunnen gaan uitoefenen. Welke dat gaan worden, daar gaan we in de toekomst verder over nadenken. De belangrijkste en voor nu primaire reden om blij te zijn is het feit dat we ook bij slecht weer toch door kunnen blijven trainen; uitzonderingen daargelaten natuurlijk.


Naast Jos als voorzitter en Maarten Maas namens de gemeente waren ook de overige bestuursleden, Rutger Bots namens OFM, Saskia Aleksic en Rob Hermans namens de gemeente, Albert Dirkx, aanvoerder Tuur de Laat en Niek en Jolanda Vosters van Nivo Sport aanwezig. En natuurlijk kon mascotte Koedy ook niet ontbreken. Behalve het benoemen van de direct betrokken partijen als Gemeente, leverancier TOP Sport & Groen en hoofdsponsor OFM, bedankte Jos ook onze overige hoofd- en stersponsoren, CoTrans, Basemans Podolinea, All Finance, NiVo Sports en Lavrijsen Agricultural Group. Stuk voor stuk mooie bedrijven waar we op kunnen blijven rekenen. Na Jos’ speech gaf hij het woord aan wethouder Maarten Maas. Maarten was blij om namens de gemeente deze opening te verrichten en wenste ons heel veel succes bij het gebruik ervan.


Als ludieke actie namen Jos, Maarten en Rutger allemaal een penalty op keeper Jeroen Gerats. Rutger was de enige die hierbij doel wist te treffen.


Onder het genot van een soepje en broodje werd na afloop nog even gezellig nagepraat in de bestuurskamer.Ander nieuws