Reusel Sport/CoTrans

Jumbo Reusel nieuwe hoofdsponsor Nieuwjaarsloterij

Een inmiddels vertrouwd fenomeen binnen Reusel Sport/CoTrans is de jaarlijkse Nieuwjaarsloterij. Elk actief lid, van JO8 t/m senioren, ontvangt jaarlijks in oktober* een boekje met 40 loten á € 0,50 per stuk. Dit lotenboekje is daarmee € 20,- waard. Deze € 20,- brengen wij als onderdeel van de contributie in rekening. Door de loten te verkopen aan familie, vrienden, collega’s en kennissen kan elk lid die € 20,- weer terugverdienen. Rustende leden kunnen ook boekjes kopen en weer verkopen. En actieve leden kunnen ook extra boekjes kopen en weer verkopen. Met de opbrengsten kunnen we weer deels voorzien in het onderhoud van bestaande en/of de aanschaf van nieuwe materialen en andere voorzieningen.

* In verband met Corona zullen de lotenboekjes dit jaar wat later uitgedeeld worden.

Het principe van de loterij blijft, maar de hoofdprijsleverancier, Landal Het Vennenbos, is met ingang van heden gestopt met het leveren van die hoofdprijs en daarmee met hun rol als hoofdsponsor van de loterij. We bedanken Landal voor hun jarenlange steun in deze!

De nieuwe hoofdsponsor voor de Nieuwjaarsloterij is Jumbo Supermarkt Reusel geworden. Onze sponsorcommissie heeft er in enkele gesprekken met filiaalmanager Jordy den Ouden een mooie deal uit weten te slepen. Jumbo levert een hele mooie hoofdprijs: winkelen bij Jumbo ter waarde van maar liefst € 500,- !! Loten waar geen prijs op is gevallen kunnen de gehele maand januari nog ingeleverd worden in de winkel. Bij besteding van minimaal € 25,- aan boodschappen ontvang je dan een pak lekkere stroopwafels helemaal gratis.

Op vrijdag 9 oktober jongstleden werd dit nieuwe hoofdsponsorschap formeel bekrachtigd met een Corona-proof elleboog en de symbolische overhandiging van de nieuwe lotenboekjes. Dit gebeurde niet met Jordy den Ouden. Die bleek ‘s morgens niet geheel onverwacht vader te zijn geworden van een zoon. Waarmee we hem van harte feliciteren! Als vervangen voor Jordy werd Dennis van Helmont bereid gevonden de formaliteiten mee uit te voeren. Op de foto zien we Albert Dirkx en Dennis die met een lotenboekje in de hand de stroopwafel-actie laten zien. We bedanken Jumbo bij voorbaat voor deze mooie sponsoring en samenwerking rondom onze Nieuwjaarsloterij.

Ander nieuws