JO12-3 kampioen na klinkende zege

Reusel Sport/CoTrans JO12-3 is na een klinkende zege in de laatste wedstrijd voor de winterstop kampioen geworden! De spanning was goed af te lezen van de koppies van de jongens van JO12-3, want er moest gewonnen worden tegen nummer 3 van de competitie. Samen met FC Tilburg stonden onze jongens bovenaan. Alleen ons doelsaldo was 1 goal beter dan dat van de Tilburgers. Super spannend dus met de laatste wedstrijd in het vooruitzicht.

Reusel had er meteen de druk goed op, want er moesten doelpunten gemaakt worden. En dat lukte. Het stond al 3-0 met de eerste pauze. Toen stokte de productie even, er kwam maar 1 goal bij tot de rust. In de 2e helft werd de draad weer opgepakt en was het 8-0 toen het tijd was voor de derde pauze. Ondertussen was er al telefonisch contact geweest met de wedstrijdleiding van de tegenstander van FC Tilburg, om te informeren naar de uitslag aldaar. Hun wedstrijd was al afgelopen maar een uitslag was nog niet bekend. Dan maar doorgaan waar we mee bezig waren, goals scoren. In het laatste kwart werd de score opgevoerd naar 12-0 en daarmee zat de wedstrijd erop. Toen het verlossende bericht kwam dat nummer 2 met 6-1 gewonnen had, kwam het besef dat onze uitslag meer dan voldoende was voor het KAMPIOENSCHAP 🏆.

Polonaise onder de douche, een medaille, een beker, frietjes en een snack. Het kampioenschap is goed gevierd. En het bleef nog lang gezellig in de kantine. Na de winterstop gaan we er weer tegenaan👍🏻

Zware wedstrijdbesprekingen voor en tijdens de wedstrijd:


Wedstrijdfragmenten:


En weer een doelpunt:


Kam-Pi-Oe-Nuh! Kampi Kampioenuh! Klik op de foto om het filmpje te starten!

De kampioenen genieten van hun beker en de frietjes:

Ander nieuws