In memoriam Kees Lavrijsen (Frens)

Gisteren bereikte ons het trieste bericht dat Kees Lavrijsen op 79-jarige leeftijd is overleden. Kees was gedurende vele jaren een actief en betrokken lid van Reusel Sport/CoTrans.

Kees was vroeger een fervent voetballer in de lagere elftallen en daarnaast is hij ook meer dan 25 jaar jeugdleider geweest bij de lagere jeugd.

Als er weer eens scheidsrechter nodig was bij de lagere teams en jeugd nam Kees ook het fluitje ter hand om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Toen er gevraagd werd of  Kees ook de functie  wilde vervullen van terreinknecht en theezetter zei hij daar geen nee op en hij heeft dat vele jaren met liefde en plezier gedaan.

Kees was ook bij de EHBO in Reusel. “Ik ben toch op het sportpark” zei hij, dan kan ik er ook nog wel een dienst bij doen. En zo heeft hij menig speler weer opgelapt.

Ook voor zaken als oberen bij openlucht bal, loten verkopen bij de avondvierdaagse en oberen bij de jubilea van Reusel Sport konden we altijd een beroep doen op Kees. Niets was hem te veel.

Kees bedankt voor alle jaren die je als voetballer en vrijwilliger actief ben geweest bij Reusel Sport.

Het bestuur van Reusel Sport/CoTrans wenst namens alle leden zijn vrouw Nel, zijn kinderen en kleinkinderen en zijn overige familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe bij het verwerken van het overlijden van Kees.

Ander nieuws