In memoriam: Kees Kerkhofs

Net voor de kerst bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van ons oud-lid Kees Kerkhofs, bij velen ook bekend als “Polleke” en “Pol van Miete”. Kees bereikte de mooie leeftijd van 84 jaar en woonde in Arendonk. Hij stierf op 17 december.

Bij Reusel Sport heeft Kees in de jeugd altijd in hoogste jeugdelftallen gespeeld. Toen hij naar de senioren ging heeft hij 1 seizoen in het eerste gestaan en daarna heel lang in het derde. Eind jaren ’70 kwam Kees de Langbroeken versterken tot aan het einde van de 90er jaren. Naast actief voetballer is Kees ook lang trainer geweest van diverse lagere jeugd teams. Tevens was hij de geestelijk vader van de Doelbewust, ons clubblad dat in 1970 het levenslicht zag. Met in dat blad ook telkens zijn eigen bijdragen in de vorm van verslagen van interviews met leden van Reusel Sport en jarenlang de wedstrijdverslagen van De Langbroeken die altijd leuk waren en gemakkelijk te lezen waren.

Het bestuur van Reusel Sport/CoTrans wenst namens alle leden zijn levenspartner Maria, haar zoon Patrick en diens partner Lief, alsmede alle overige familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe bij het verwerken van het overlijden van Kees. We verliezen met hem een aimabele persoonlijkheid.

Bestuur Reusel Sport/CoTrans

Ander nieuws