Gezocht: trainer/coach voor het 3e

Voor het seizoen 2024/2025 en verder is Reusel Sport/CoTrans op zoek naar een trainer/coach voor het derde elftal. Dit team maakt deel uit van onze selectie en bestaat voornamelijk uit spelers die in de jeugd in de hoogste elftallen speelden. Een enthousiaste groep voetballers derhalve die een goed balletje kunnen trappen.

Wij zoeken een enthousiaste trainer/coach, die op dinsdag en donderdag de training verzorgt. En die eventueel ook het elftal op zondag wil begeleiden. Met jouw capaciteiten ben je in staat om de jongens nóg beter, nóg meer betrokken en nóg enthousiaster te maken. Opdat ze in hun eigen competitie – ze kwamen het afgelopen seizoen uit in de 3e klasse – zo hoog mogelijk mee kunnen draaien, maar waarmee ze ook een niveau bereiken om tegen de deur van het 2e te kunnen kloppen om daar de sportieve concurrentie mee aan te gaan. Het aangaan van een goede samenwerking met de technische staf van de selectie en ook daarin constant op zoek zijn naar verbetering is daarmee ook onderdeel van je activiteiten.

Mocht je in bezit zijn van een trainersdiploma, dan is dat mooi meegenomen, maar het is voor ons zeker geen must. Ook zonder diploma ben je van harte welkom voor een gesprek. Reusel Sport biedt jou een gezellige, gemoedelijke verenigingssfeer op een heel fraai sportpark. Je inzet zal beloond worden met een passende vergoeding, kleding en/of andere faciliteiten.

Ben jij degene die er samen met deze gasten een fantastisch seizoen van gaat maken? Neem dan contact op met Jorg Heesters. Telefonisch op 06-27497837, of per mail via secretaris@reuselsport.nl.

    Ander nieuws