Gezelligheid troef op vrijwilligers- en supportersfeest

Op vrijdag 28 juni werd in de kantine een gecombineerd vrijwilligers- en supportersfeest georganiseerd. Vorig seizoen combineerden we dat voor het eerst. En dat beviel goed, dus die formule hebben we aangehouden. Ruim 100 vrijwilligers en/of leden van de supportersclub wisten de weg naar het sportpark te vinden. Het werd een zeer gezellige avond die voor sommigen tot in de vroege uurtjes duurde.

Op een avond zoals deze maakt het bestuur graag gebruik van de gelegenheid om een aantal leden even extra in het zonnetje te zetten. Elke vrijwilliger draagt op zijn of haar manier een steentje bij aan het reilen en zeilen van de club. In welke hoedanigheid dan ook, al die puzzelstukjes zijn even belangrijk en samen zorgen zij voor een ge-oliede machine waardoor we iedereen, van de jongste mini’s tot de oudste seniorenleden het product voetbal in al haar facetten aan kunnen bieden. De personen die deze avond gefêteerd werden vertegenwoordigden dan ook het gehele vrijwilligerscorps dat we hierbij heel erg hartelijk danken voor hun inzet.

De vrijwilligers die dit jaar in het zonnetje werden gezet waren Rob Baselmans, Joris Daniëls, Mark Lavrijsen, Edo Lemans, John van Limpt en Bjorn Sterrenburg. Joris, Rob, Mark en John waren tamelijk verrast, want dachten aanwezig te moeten zijn voor hun ploeggenoot Edo, die al sinds 2011 vrijwilliger is. Allemaal echter zetten zij al heel wat jaartjes hun beste beentje voor als leider en/of trainer en/of vlagger bij diverse jeugdteams. Daarnaast speelt een aantal van hen een belangrijke rol bij de teamindeling, of is aanspreekpunt voor een hele leeftijdscategorie. John van Limpt heeft ervoor gezorgd dat de goals voorzien zijn van wielen. En zo zijn er nog wel een aantal activiteiten die zij uitvoeren of uitgevoerd hebben. Bjorn Sterrenburg is sinds 2012 al vrijwilliger; hij houdt het na 12 seizoenen voor gezien. Voldoende reden om hen te bedanken en te voorzien van een fijn bierpakketje. Vice-voorzitter Artur Kox deed de speeches met flink wat humor, wat het een mooi moment op de avond maakte.


Ook supportersvereniging Aachter d’n Droad liet van zich horen deze avond. Voorzitter Jeannie van Assen maakte opnieuw de “Speler van het Jaar” bekend. En dat werd (wederom) Mathijs Bel. Hij ontving gedurende het seizoen veruit de meeste stemmen. Een tweede plaats was er voor Melle Huijbregts terwijl Steef Vosters en Wout Vosters gedeeld derde werden. Behalve deze titel is er ook de Tinus Tuut Wisseltrofee voor de topscoorder van de selectie. Die eer gaat dit seizoen naar Kevin Wouters die met zijn 9 doelpunten een flinke bijdrage leverde aan het succes van het 2e. Het tweede overigens dat, voor wie dat nog niet weet, de finale van de nacompetitie tegen JEKA 2 met 2-0 heeft gewonnen en volgend seizoen in de Hoofdklasse uit gaat komen.


Met deze geweldige feestavond zit het seizoen 2023/2024 er helemaal op. Het bestuur en de diverse werkgroepen gaan even genieten van een welverdiende vakantie. Maar ook zijn en worden al weer de nodige voorbereidingen getroffen om eind augustus klaar te zijn voor het seizoen 2024/2025. We wensen ook jullie, lezers, leden, ouders, supporters en iedereen die ons een warm hart toedraagt een hele fijne zomervakantie. En we zien jullie allemaal weer graag terug bij de start van weer een super-Reusel Sport/CoTrans-voetbalseizoen!!!

Het bestuur

Ander nieuws