Reusel Sport/CoTrans

Een goede schoonmaakbeurt

Op de zaterdagen 15 en 22 zijn een aantal leden flink in de weer geweest om het sportpark weer een beetje op te pimpen. De ramen van de kleedlokalen en de reclameborden rond het hoofd- en pannaveld hebben allemaal een goed sopje gehad. Daarnaast is op diverse andere plaatsen rond de kantine, kleedlokalen en het hoofdveld het groen/onkruid uitgekrabd en is er flink geveegd om alles weer netjes en schoon te krijgen.

Anders dan het intro-plaatje bij dit artikel doet vermoeden is dat gelukkig niet alleen met gewone vegers gedaan. We vonden het erg fijn dat we geheel belangeloos gebruik konden maken van een door sponsor Wagricom beschikbaar gestelde veegmachine. Voort getrokken door een tractor van Henk Hendricks, vader van Koen uit onze JO15-1, konden we daar met geen veger tegenop! Minder zichtbaar maar zeker niet minder belangrijk is dat ook de bovenverdieping van de kantine een goede poetsbeurt heeft gehad.

Door deze opknapbeurt is een groot deel van de werkzaamheden uitgevoerd en kunnen we in het nieuwe seizoen met een gerust hart weer alle gasten welkom heten op een net sportpark. Het bestuur en ook de VUT-ploeg bedankt bij deze iedereen die hieraan heeft meegeholpen van harte. Door deze actie is het idee ontstaan om dit een jaarlijks terugkerende actie te laten worden. Met zijn allen 1 of 2 zaterdagen de handen uit de mouwen, want: vele handen maken licht werk!

Ander nieuws