Door in de beker na makkelijke overwinning op DVS

Nadat de poulefase van de bekerstrijd met 9 uit 3 makkelijk werd gewonnen stond voor de geelzwarten als volgende bekertreffen een uitwedstrijd tegen DVS uit Aalst-Waalre op het programma. Het werd een makkelijke middag voor Reusel Sport/CoTrans tegen deze 4de klasser. Vooral in de eerste helft werd de thuisploeg volledig overspeeld door de jonge Reuselse ploeg.

Kansen bij de vleet kwamen voorbij in die eerste helft. Daaruit wist spits Dirk de Koning tweemaal te scoren. Op zich een schrale afspiegeling van het werkelijke aantal kansen. Met de 0-2 brak de ruststand aan. Na de thee veranderde het spelbeeld nauwelijks. Maar doelpunten bleven opnieuw uit. Uit de vele kansen die Reusel Sport/CoTrans zich verschafte wist alleen Wout Vosters nog een keer het net te vinden. Dat doelpunt kon pas in de 75e minuut worden bijgeschreven. Het was wel een prachtig afstandsschot overigens. Met 0-3 vond men het wel welletjes. De volgende bekerronde, waarvoor later deze week de loting volgt, is gehaald. Ondanks een gemakkelijke middag toch opnieuw weer een succesje dat kan worden bijgeschreven.

Zondag staat de uitwedstrijd tegen Dommelen op het programma. Na het nipte 1-2 verlies tegen Bladella kan dat de 4e overwinning op rij worden voor Niels en zijn staf. Dommelen uit is voor Reusel echter al nooit een makkelijke wedstrijd. Bovendien hebben zij maar 2 puntjes minder. Die zullen dus gebrand zijn om de punten op ’t Heike te houden. En van de supporters moeten onze jongens het dit keer ook niet hebben: die mogen er door Corona niet zijn.

Reusel Sport/CoTrans 2 had een vrij weekend en gaat zondag op visite bij Beerse Boys 2 die met twee winstpartijen en een gelijkspel op plek 10 bivakkeren. Het tweede maakte met 2 nederlagen een valse start. In de 4 daarop volgende wedstrijden werd echter niet meer verloren. Met 10 punten vinden we de jongens van Ferry Jansen en Stefan Bogaars terug op een mooie vijfde plaats. Vijf punten achter de nummer 1; het bijna ongenaakbare Best Vooruit 2 waar de competitie met dik verlies tegen werd geopend. Maar met maar 2 punten minder dan de nummer 2 (Emplina 2) en 3 (Helvoirt 2). Terwijl op plaats vier Den Dungen 2 is te vinden met nog maar 1 puntje meer, maar ook een wedstrijd meer. Opnieuw winnen zondag op De Klep zou de reeks dus nog fraaier maken.

Uitslagen 14 november
DVS 1 – Reusel Sport/CoTrans 1 : 0-3
Reusel Sport/CoTrans 2 : vrij

Programma 21 november
14:30 uur Dommelen 1 – Reusel Sport/CoTrans 1
12:00 uur Beerse Boys 2 – Reusel Sport/CoTrans 2

Ander nieuws