Reusel Sport/CoTrans

De O8 en O9 gaat ‘op bootcamp’

Afgelopen zaterdag 29 mei heeft de O8/9 van Reusel Sport/CoTrans de spits afgebeten met de bootcamp bij de Spartelvijver in Hooge Mierde. Deze werd verzorgd door Beweeg Natuurlijk onder leiding van Leo van Avendonk. En wat hebben de 69 deelnemende jongens en meiden die zaterdag genoten. Allereerst scheen de zon ’s morgens bij de start om 10 uur al perfect en ook de middag-bootcampers hebben het getroffen met het weer. Eerst een gezamenlijke warming-up in het zand en daarna in groepsverband de vele obstakels trotseren. Lenigheid, inzicht, spierballen, behendigheid, sportief zijn, angsten overwinnen, snelheid en natuurlijk samenwerken….dit alles was nodig om de bootcamp te laten slagen. En dit is ook zeker bij elke deelnemer gelukt. Na zo’n 1,5uur durende bootcamp werd er natuurlijk nog een duik genomen in de Spartelvijver; sommigen zelfs met schoenen aan. Kortom een geslaagde 1e zaterdagbootcamp! Bijgaand wat kiekjes van de JO8/9.

De rest van de gehele jeugd van Reusel Sport/CoTrans is de komende weken nog aan de beurt. Tussen de geplande wedstrijden van de RegioCup door, zullen ook deze sportieve jongens en meiden zonder twijfel weer enthousiast worden ontvangen bij de Spartelvijver waar hun sportiviteit op de proef wordt gesteld. Alvast veel plezier!

Verder……..als vervanging van de jaarlijkse kampen voor de categorieën JO8/9 + JO-MO10/11 + JO12/13 heeft elke groep de komende zaterdagen een gezellige kampdag in het vooruitzicht op hun eigen sportpark. Fijn dat vele enthousiaste trainers/leiders/ouders zich hiervoor weer hebben ingezet zodat dit toch, binnen de geldende maatregelen, mogelijk wordt gemaakt voor de jeugd van Reusel Sport/CoTrans. En dit met gelden van Supportersvereniging Aachter d’n Droad. Allen dank hiervoor!!

Tevens biedt Reusel Sport/CoTrans elk jeugdlid de mogelijkheid om een ‘frietje+snack to go’ te komen halen ter afsluiting van dit bijzondere voetbalseizoen.

Kortom, een gezellige en lekkere afsluiting in het vooruitzicht de komende weken, van het bijzondere voetbalseizoen 2020/2021 voor de jeugd van Reusel Sport/CoTrans.

Ander nieuws