Carnaval Tienerbal op 10 februari!

Reusel Sport/CoTrans organiseert in haar eigen kantine Den Hoek op zaterdag 10 februari 2024 een Carnaval Tienerbal voor tieners in de leeftijdscategorie van 12 t/m 15 jaar. De avond is toegankelijk voor iedereen. Dus of je nu wel of geen lid bent van de club, of wel of niet uit Reusel komt, iedereen van 12 tot en met 15 jaar is welkom op wat hopelijk een kei gezellige avond gaat worden.

Het is de bedoeling dat je met je klasgenoten, vrienden en/of vriendinnen een leuke avond kunt hebben. Met dit tienerbal bieden we jullie die mogelijkheid. Op deze avond zullen alleen non-alcoholische drankjes geschonken worden. Tegen een schappelijke prijs. Ook zullen diverse soorten snoepgoed en lekkernijen te verkrijgen zijn.

De muziek wordt verzorgd door niemand minder dan DJ Zerox. Die natuurlijk de nodige carnavalskneiters ten gehore zal brengen, maar wellicht ook de verzoekplaatjes die jij leuk vindt uit de boxen kan laten dreunen. Ga jij mee in de polonaise?! De deuren blijven gesloten tussen 20:00 en 22:30 uur. Een garderobe is aanwezig. Die wordt niet expliciet bewaakt, maar bevindt zich ook in het gesloten gedeelte.

Kortom, als jij er met je maatjes bij bent, dan zijn alle ingrediënten aanwezig om er een super carnavals avond van te maken. Kaartjes? Die zijn niet nodig. Maar vol is wel vol, dus kom op tijd. De deur gaat open om 19:30 uur. Hopelijk zien we jullie met jullie vrienden en vriendinnen deze avond in de kantine.

Met carnavaleske groet,
Werkgroep Activiteiten Jeugd
Alááf!

Let op: serpentines en confetti zijn oké. Spuitbussen en stickers zijn ten strengste verboden.

Ander nieuws