Aanstaande zaterdag: titelkansen voor JO17-1 en MO19-1

Komende zaterdag speelt onze JO17-1 hun laatste wedstrijd van het seizoen in de Hoofdklasse G en het zou zomaar eens een hele mooie kunnen worden. Door de 0-1 overwinning van afgelopen zaterdag op EFC JO17-1 hijgen onze jongens koploper Rood Wit Veldhoven JO17-1 nog steeds in de nek en dus is de competitie razend spannend. Het verschil op de ranglijst bedraagt slechts 1 puntje en het doelsaldo van de Reuselnaren is beter dan dat van de Veldhovenaren.

In de eerste competitiehelft hadden de manschappen van Lars Pijs, Edo Lemans, John Bierens en Steef Vosters het nog erg lastig maar na de winterstop is het team erin gaan geloven met een voorlopige 2e plaats tot gevolg. Al met al een nu al zeer geslaagde tweede seizoenshelft, maar wat zou het leuk zijn voor onze jongens als ze het zouden kunnen bekronen met een kampioenschap.

Daarom willen we iedereen die Reusel Sport/CoTrans een warm hart toedraagt vragen om het team aan te komen moedigen komende zaterdag op sportpark Den Hoek! We zijn uiteraard afhankelijk van wat er in Dommelen gebeurt, waar Rood Wit hun uitwedstrijd speelt tegen de huidige nummer 4. Met zoveel mogelijk publiek langs de lijn achten wij als team en staf de kans een stuk groter om in ieder geval onze eigen taak te volbrengen: DVS JO17-1, de huidige nummer 3, verslaan. We trappen af om 14:00 uur. De wedstrijd van Rood Wit begint in Dommelen al om 13:00 uur. In de loop van de tweede helft zal duidelijk worden of er nog kansen op het kampioenschap zijn.

Supporters, wij rekenen op jullie!

MO19-1
Behalve de JO17-1 hebben ook de meiden onder 19, MO19-1, zaterdag kans om kampioen te worden. In een rechtstreekse confrontatie met huidige koploper SV Valkenswaard MO19-1, in Valkenswaard om 15:00 uur, zal worden bepaald wie zich kampioen in de 2e klasse – poule 6 mag noemen. In de najaars-competitie voor de winterstop gingen de meiden maar net met 5-4 kopje onder. Toen ook ín Valkenswaard.

Zaterdag mag men dus opnieuw aantreden tegen de Bosuilen, of eigenlijk: uilinnen. Voor die laatste is het hun laatste wedstrijd. Zij moéten winnen. Onze meiden hebben bij een gelijkspel nóg een kans op 2 juni: in hun laatste wedstrijd kunnen ze dan alsnog over Valkenswaard heen. Maar winst zaterdag zou de mooiste manier zijn natuurlijk. Het is een stukje verder weg dan de wedstrijd van JO17-1, maar ook in Valkenswaard zijn de supporters uiteraard welkom om de meiden aan te komen moedigen. We wensen hen in elk geval heel veel succes!

Ander nieuws