Reusel Sport/CoTrans

Supportersvereniging "Aachter d'n Droad"

De vertrektijden voor de bus seizoen 2020-2021 zijn:

vv Budel  12.30 uur

vv RPC  12.45 uur

vv SBC  12.45 uur

vv DBS  12.45 uur

vv Unitas 59  12.15 uur

vv PSV av  12.45 uur

vv Wilhelmina Boys  12.45 uur

vv Dommelen 12.45 uur

vv Gestel  12.45 uur

vv SV de Braak 12.30 uur

Supportersvereniging “Aachter d’n Droad” telt op dit moment ongeveer 100 leden. Voorzitter, Jeannie van Assen. – Penningmeester, Hans Panjoel. – secretaris, Jack v Limpt. – Bestuurslid, Anita van Limpt. – Bestuurslid, Vacature.
Haar belangrijkste doelstelling is om met zoveel mogelijk supporters de wedstrijden te bezoeken van Reusel Sport/CoTrans en waar mogelijk onze vereniging financieel te steunen en te helpen bij gezamenlijke activiteiten.

spandoekgoed-3

Supportersvereniging “Aachter d’n Droad” is een actieve en bruisende vereniging die tal van terugkerende activiteiten organiseert:

  • Het organiseren van busreizen naar de uitwedstrijden van Reusel Sport/CoTrans 1
  • De jaarlijkse winterwandeling
  • Sfeeracties rondom thuiswedstrijden van ons vaandelteam. Zo is het spandoek met de tekst Supportersvereniging “Aachter d’n Droad” de blikvanger van ons hoofdveld geworden
  • Het ontvangen en begeleiden van de wedstrijdmascotte bij thuiswedstrijden. Deze mascotte mag na elke wedstrijd 5 penalty’s nemen op de doelman van Reusel Sport/CoTrans
  • Verkoop van koffie, thee en het bekende broodje supportersvereniging vanuit het eigen houten tuinhuis naast de hoofdtribune
  • Organisatie van de speler van het jaar
  • Een financiële bijdrage voor de kampioenen van Reusel Sport / CoTrans

De inkomsten van supportersvereniging “Aachter d’n Droad” bestaan voornamelijk uit contributie en sponsorgelden. Daarnaast zorgen een aantal vrijwilligers dat er extra geld in het laatje komt door de actie blind raden, het helpen bij kienavonden en de eerder vermelde verkoop van koffie en thee tijdens thuiswedstrijden.

supportersvereniging-reusel-sport

Wilt u ook lid worden?

Wilt u ook graag lid worden van onze gezellige supportersvereniging “Aachter d’n Droad” van Reusel Sport/Cotrans, dan kunt u zich direct aanmelden bij:

Supportersvereniging “Aachter d’n Droad”

Jack van Limpt
Den Drink 32
5541 AW Reusel

Telefoonnummer: 06-23423798
E-mailadres: jackvanlimpt@gmail.com