7×7-voetbal: iets voor jou?

Is het veld voor jou eigenlijk ook te groot aan het worden? Kun je het tijdens een wedstrijd niet altijd meer even goed volhouden en belopen? Duurt een wedstrijd voor jou eigenlijk te lang? Vul je je zondag eerlijk gezegd liever in met andere activiteiten? Dat is helemaal niet gek. We worden allemaal ouder. En hebben niet allemaal die eindeloze conditie. En er is met familie en vrienden meer dan alleen voetbal. Je doet het spelletje nog zo graag, maar iets in je zorgt voor wat weerstand om toch elke zondag weer te moeten opdraven.

Herken je jezelf (deels) in bovenstaande? Dan hebben we misschien een mooi alternatief voor je: 7×7 voetbal! Reusel Sport/CoTrans heeft het voornemen om deel te gaan nemen aan het 7×7 vrijdagavond-toernooi voor 45+ (mannen) in een voor- en najaarsreeks. Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks éénmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule.

Op één avond speel je drie wedstrijdjes van 20 minuten. In totaal 60 minuten dus. Gezellig samen een potje voetballen is daarbij het belangrijkste. Winnen of verliezen? Ach, wat maakt het uit. Gewoon lekker effe ballen. Het is op tijd klaar, zodat er ook voldoende ruimte is voor de derde helft.

Via dit bericht willen we de mening en interesse van onze leden graag inventariseren. Maar ook niet-leden, rustende leden en oud-leden die denken dat deze spelvorm wel eens iets moois zou kunnen zijn vragen we te reageren. Heb je interesse, maak die dan kenbaar door een mail te sturen naar secretaris@reuselsport.nl. Bij voldoende interesse gaan we verder kijken of en hoe we het een en ander verder vorm kunnen geven. We zijn benieuwd!

Ander nieuws